Våra tjänster

Oavsett om du är en privatperson eller om du representerar ett företag, så hjälper vi dig till fantastiska resultat och till priser som står sig väl i konkurrensen från andra företag! Så kontakta oss redan i dag! 

Byggnadsplåtslageri

 
 
När du behöver yrkesskickliga plåtslagare som garanterar 100 procent professionella resultat till rimliga priser, då är det till oss du ska vända dig till! Byggnadsplåtslageri är ett kvalificerat hantverk som kräver precision och noggrannhet av den som utför jobbet. Här finns expertis när det gäller plåtbeslagningar av yttertak och plåtarbeten på fasader, fönsterbleck, lister och takavvattning ock kassetter m.m.

Vattenavrinning

Vi rustar din fastighet med till exempel hängrännor eller stuprör eller både och, för att skydda från skador. Dessa samlar upp vattnet vid takfoten och leder det i sin tur till exempel till ett dagvattensystem, för att göra vattenavrinningen optimal.

Bandtäckning

Det ska inte bara vara en praktiskt och underhållsfri lösning med bandtäckning, utan det ska även se snyggt ut. Vi ger dig ett slutresultat som du kan vara helt och fult ut nöjd med under årtionden framåt!

Plåt & tak Borås

KILSUNDSGATAN 7 504 68 BORÅS

Våra tjänster

Byggnadsplåtslageri

Vattenavrinning

Bandtäckning